RE-lion props

Voor RE-lion heeft Van Os Engineering props mogen ontwerpen. Deze props moeten overeenkomen met daadwerkelijke producten die de politie, brandweer en mensen van defensie gebruiken. De props worden geregistreerd wanneer ze uit de holster worden gehaald door de elektronica die door RE-lion in huis wordt ontwikkeld.

Voor meer informatie zie de website van RE-lion.

RH4M

Marine variant van Delft Dynamics haar RH4 drone. Deze drone heeft een daglicht camera met 30x zoom en een thermische camera. Deze drone in volledig waterdicht en kan na de gevlogen missie afgezoet worden met kraanwater. Deze drone is ontwikkeld in huis bij Delft Dynamics waarbij Sjors van Os het ontwerp en CAD tekenwerk heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delft Dynamics.

RH3 Swift

Delft Dynamics' RH3 is een conventionele helikopter drone bedoeld voor maritieme omgeving haar missies te vliegen, dit is in de meeste gevallig voor observatie. RH3 heeft de mogelijkheid om 3 tot 4 uur te vliegen afhankelijk van de payload.
Sjors van Os heeft mee ontworpen aan RH3.

Voor meer informatie over RH3 Swift kunt u de website van Delft Dynamics bezoeken.

DroneCatcher

Delft Dynamics' DroneCatcher is bedoeld voor het veilig verwijderen van ongewenste drones in gebieden waar het een gevaar kan opleveren zoals bij vliegvelden, gevangenissen, of bij festivals. Sjors van Os was bij dit project verantwoordelijk voor het CAD ontwerpen en tekenen, oplossingen verzinnen en het technisch uitwerken.

Voor meer informatie over DroneCatcher kunt u de website van DroneCatcher bezoeken.

DroneBox

Voor Delft Dynamics' DroneCatcher is er een DroneBox ontworpen met inbegrepen powered lier systeem zodat de drone oneindig voor observatie kan vliegen en kan loskoppelen wanneer gewenst zodat DroneCatcher achter haar doel aan kan gaan.
Sjors van Os was verantwoordelijk voor het ontwerp en CAD werk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delft Dynamics.